Oppland Xtreme Triathlon har en krevende løype som går gjennom noen av Norges flotteste naturområder. Som det fremkommer av navnet vil hele triathlonen gjennomføres i Oppland fylke. Det hele starter ved Lyngstrand camping like nord for Hov på østsiden av Randsfjorden. Svømmingen foregår i ferskvann i norges fjerde største innsjø, Randsfjorden. Vi befinner oss da 135 moh. Deretter fortsetter dagen nordover på sykkelsetet. Vi passerer Dokka, Fagernes og Beitostølen før vi sykler over Valdresflya til Randsverk. Denne delen av syklingen foregår i et av landets flotteste høyfjellsområder. Det høyeste punktet på sykkeletappen er 1389 moh. Fra Randsverk går syklingen videre ned Heidal og avsluttes like før Sjoa.
Løpingen starter ved tettbebyggelsen Faukstad. Vi er da på ca 300 moh når vi setter kursen nordover. Vi følger da vestsiden av Gudbrandsdalslågen nord til Otta hvor vi også vil være på det laveste punktet under løpingen (286 moh). Derfra går løpingen opp Uldalen til Mysusæter, videre inn til Spranget hvor grensen til Rondane Nasjonalpark går. Derfra løper vi på fin fjellvei inn til DNT-hytta Rondvassbu hvor målgangen er.

Dagen etter er satt av til sosialt samvær, deling av opplevelser fra selve konkurransen og kanskje en fjelltur for de i support-teamene som har lyst på det mens slitne deltakere kan ta en runde med massasje. Premieutdeling og felles middag blir det for hele gjengen på Rondvassbu denne dagen.

               

Kontakt

Oppland Xtreme Triathlon

990 47 139

© 2014 Alle rettigheter reservert.

Lag din egen hjemmeside gratisWebnode