OxTri 2015 - oppsummering

20.11.2015 01:23

Lørdag 27.6.2015 ble test-racet for Oppland Xtreme Triathlon gjennomført. Det ble en knallsuksess. 18 fantastiske deltakere og deres støtteapparat møttes ved Lyngstrand camping ved Randsfjorden fredag kveld. Det ble holdt et infomøte før resten av kvelden gikk med på å bli kjent med hverandre rundt grillen. Kl 04.00 lørdag morgen gikk starten i den litt for kalde Randsfjorden. På grunn av mye og sen snøsmelting i fjellet holdt fjorden kun 12 grader - enkelte partier enda noen grader kaldere. Det ble derfor besluttet å korte ned svømmingen til 1800 meter. Sykkeletappen ble tilbakelagt i fantastisk vær over Valdresflya. På løypas høyeste punkt på 1389 m.o.h var brøytekantene fortsatt 3,5 meter høye. Men asfalten var tørr og forholdene fine. Enkelte av deltakerne rapporterte om en fart på 85 km/t ned fra fjellet. Løpingen ble en varm affære i strålende sol. Synet som møtte deltakerne når de kom opp Uldalen og innover mot Spranget var rent majestetisk: grønne lyngåser som snodde seg innover fjellet under snødekte topper med en varm sol som overvåket det hele. Naturopplevelsene stod i kø denne dagen. Været var virkelig med oss. Det beste av alt var likevel at samtlige av de påmeldte deltakerne som stilte til start gjennomførte hele distansen. Det var en utrolig hyggelig stemning gjennom hele dagen, og alle bidro til å motivere og heie på hverandre. Vinneren gjennomførte på i underkant av 12 timer. Sistemann viste en utrolig stå-på kraft i overkant av 20 timer. Alle gjennomførte en stor bragd med stil. Fantastisk innsats både fra deltakere og deres støtteapparat.

Som arrangør er vi stolte av å ha bidratt til at alle fikk en flott opplevelse denne helgen. Nå tar vi en velfortjent sommerfeire. I august setter vi oss ned og tar en nøye evaluering av årets test-race. 

Inntil da vil vi ønske alle en strålende sommer, og gratulerer til Anders Kittilsen som var den første som ankom Rondvassbu under OxTri 2015.

En triathlon-hilsen fra teamet bak OxTri

Tilbake

Kontakt

Oppland Xtreme Triathlon

990 47 139

© 2014 Alle rettigheter reservert.

Lag din egen hjemmeside gratisWebnode