Samarbeidspartnere

Atle er utdannet kiropraktor ved Skandinaviske Kiropraktorhögskolan i Stockholm. I tillegg er han utdannet massasjeterapeut. Han har lang erfaring som idrettsmassør ved SiO sine treningssentre. Idag driver han egen kiropraktorklinikk på Storo sentralt i Oslo. Atles varemerke er at han tar seg tid til hver enkelt pasient og i dialog finner ut hvilken behandling man trenger. Han kombinerer kunnskaper og erfaringer som idrettsmassør og kiropraktor til å hjelpe sine pasienter å nå målene sine med fokus på å unngå skader og overbelastninger.

Kiropraktor Haagensen hjelper teamet bak OxTri å nå sine mål.

Lyngstrand Camping er med på å gi oss en fantastisk start på en ekstremt hyggelig helg. Det er her ved Randsfjordens bredde vi møtes kvelden før den store dagen. Et hyggelig vertskap ønsker oss velkommen og hjelper oss med mye av det praktiske rundt starten av OxTri.

Tursitforeningshytta Rondvassbu står for rammene rundt avslutningen av Oppland Xtreme Triathlon. Etter målgang venter to netter med overnatting, en hyggelig middag søndag med påfølgende premiering av deltagere og støtteapparat.

Kontakt

Oppland Xtreme Triathlon

990 47 139

© 2014 Alle rettigheter reservert.

Lag din egen hjemmeside gratisWebnode